Ik werk vooral als adviseur, coach en trainer. Het coachen en adviseren van leidinggevenden, besturen en teams. Mijn klanten zijn families van mensen die georganiseerd ondersteuning ontvangen in een instelling of daarbuiten. Klanten zijn ook kleinschalige zorginitiatieven, met name die op ideële grondslag een goed leven nastreven. Zowel startende als gevestigde ouderinitiatieven behoren tot mijn klanten. Onderhandelen met andere stakeholders, zoals zorgaanbieders, gemeentes en woningbouwverenigingen hoort daarbij.
Ook adviseer ik managers en begeleiders in grotere zorgorganisaties over inclusief werken, opbouwen en ondersteunen van sociale netwerken en werken vanuit Social Role Valorization.

Ik ben tegen institutionalisering. Veel van mijn trainingen zijn voor professionals, families en mensen met een beperking, die een gewoon leven, zonder instellingsdynamiek willen hebben.

I work and live to help in the creation of an inclusive society. A society that welcomes people for who they are and what they have to contribute to others. Especially those who have a devalued status in the eyes of others.

Specialismen: Social Role Valorization training and workshops. Nederlandse versie Sociale RolVersterking
Training of staff, family members and people with disabilities based on SRV
Helping people set up their personal and social networks through valued social roles
Evaluating quality of life
Inclusion
Available for assignments, projects and more allies.