Mijn klanten zijn diverse (families van) mensen met een beperking die buiten de instelling (willen) wonen.
En kleine zorginitiatieven, zoals rondom 1 of enkele personen.

 

Ik begeleid, coach, train, manage, notuleer, bemiddel, neem aan, ontsla, rooster, bespreek strategie, plan toekomst, creëer en onderhoud waardevolle sociale rollen, vraag, luister, netwerk, vertaal, reis, vertegenwoordig en geef advies.

Een van mijn klanten noemt mij een “verlangenbehartiger”. En daar kan ik me wel in vinden. Voor haar en haar gezin behartig ik alles wat het verlangen voor haar kinderen en gezin mogelijk maak. Desnoods help ik de verlichting van de camper te fixen, zodat je een weekendje weg kunt.

Voor Cliëntondersteuning Plus werk ik als Onafhankelijk Cliëntondersteuner. Met name voor families die in conflict zijn met  zorginstellingen, grote en kleine.

Voor Villa Abel werk ik als woon- en studiebegeleider voor studenten met autisme. En ik mag de medewerkers trainen in Sociale Rolversterking.

 

Wooninitiatief in oprichting Meander

 

Wonen, zorg , dagbesteding en begeleid werk voor mensen met een verstandelijke beperking of NAH in Den Haag e.o.

Kensoor, kleinschalige zorgvoorziening voor mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking

Marcel van Schooten, een van de beste samenwerkers waar ik mee heb mogen bedenken en doen. Is een netwerker, mogelijkmaker, nononsense creativist. Maakte mijn websites.