Mijn klanten zijn diverse families van mensen met een beperking die buiten de instelling (willen) wonen en de mensen zelf.

 

Ik begeleid, coach, manage, notuleer, bemiddel, neem aan, ontsla, rooster, bespreek strategie, plan toekomst, creëer en onderhoud waardevolle sociale rollen, vraag, luister, netwerk, vertaal, reis, vertegenwoordig en geef advies.

Een van mijn klanten noemt mij een “verlangenbehartiger”. En daar kan ik me wel in vinden. Voor haar en haar gezin behartig ik alles wat het verlangen voor haar kinderen en gezin mogelijk maak. Desnoods help ik de verlichting van de camper te fixen, zodat je een weekendje weg kunt.

 

Via Iederin werk ik als interviewer voor zorgkaart Nederland

Wonen, zorg , dagbesteding en begeleid werk voor mensen met een verstandelijke beperking of NAH in Den Haag e.o.

Kensoor, kleinschalige zorgvoorziening voor mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking

Marcel van Schooten, een van de beste samenwerkers waar ik mee heb mogen bedenken en doen. Is een netwerker, mogelijkmaker, nononsense creativist. Maakte mijn websites.